Keenans sekretesspolicy

Vi på Richard Keenan & Co Ltd respekterar din rätt till integritet och uppfyller våra skyldigheter enligt lagarna om dataskydd 1988 och 2002. Syftet med sekretesspolicyn på denna webbplats är att beskriva hur vi behandlar de personuppgifter du lämnat när du besöker den här webbplatsen. Om du är missnöjd med webbplatsens integritet, ska du du uppenbarligen inte använda den.

Genom att besöka denna webbplats accepterar du villkoren för skydd av personliga upplysningar. Alla externa länkar till andra webbplatser kan tydligt identifieras som sådana, och vi är inte ansvariga för innehållet eller personliga upplysningar på dessa andra webbplatser.

Typer av information som samlas in:

Vi bevarar två typer av information:

1. Personliga data

Detta är data som identifierar dig eller kan användas för att identifiera eller kontakta dig och kan omfatta till exempel ditt namn, adress, e-postadress, användarnamn, IP-adresser där de inte har tagits bort och telefonnummer. Sådan typ av information har endast samlas in från dig om du frivilligt har skickat in den till oss.

2. Icke-personliga data

Precis som de flesta webbplatser samlar vi statistik och annan analytisk information, som samlats in från alla besökare på vår hemsida. Dessa icke-personliga data innehåller information som inte kan användas för att identifiera eller kontakta dig, som demografisk information om, till exempel, användarnas IP-adresser, där de har klippt eller anonymiseras, typ webbläsare och andra anonyma statistiska data som innebär användning av vår hemsida.

3. Syften med att vi behåller din information

Icke personliga data:

Vi använder icke-personliga data som samlats in från besökare på vår hemsida i en samlad form för att få en bättre förståelse för var våra besökare kommer ifrån och för att hjälpa oss bättre design och organisera vår webbplats.

Cookies

Denna webbplats använder cookie-teknik. En cookie är en liten bit text som lagras av webbläsaren på din dator på begäran av vår server. Vi kan använda cookies för att leverera innehåll anpassat till dina intressen och för att spara dina personliga preferenser så att du inte behöver skriva in dem varje gång du ansluter till vår hemsida.

Våra cookies är inte tillgängliga för andra hemsidor.

Du kan alltid avvisa våra cookies om din webbläsare tillåter det eller be din webbläsare indikera när en cookie skickas. Du kan också ta bort cookie-filer från din dator när det passar dig. Observera att om du avvisar våra cookies eller be om ett meddelande varje gång en cookie skickas, kan detta påverka en enklare användning av denna webbplats.

Personliga data

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar till oss för följande ändamål::

(a) För att ge dig de varor eller tjänster som du har beställt;

(b) För att kontakta dig vid behov i samband med din beställning eller att svara på meddelanden du har skickat.

4. Utlämnande av uppgifter

Vi kan tillhandahålla icke-personuppgifter till tredje part, om sådana uppgifter kombineras med liknande information från andra användare av vår webbplats. Till exempel kan vi informera tredje part om antalet unika användare som besöker vår hemsida, den demografiska fördelningen av våra medlemmar som använder vår webbplats, eller de aktiviteter som besökare på vår hemsida bedriver på vår hemsida. De tredje parter till vilka vi kan lämna denna information kan inkludera potentiella eller faktiska annonsörer, leverantörer av reklamtjänster (inklusive spårningstjänster), kommersiella partners, sponsorer, licenstagare, forskare och liknande.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part såvida du inte har samtyckt till detta utlämnande eller om den tredje parten är skyldig att uppfylla din beställning (under sådana omständigheter är den tredje parten bunden av liknande dataskyddskrav).

Vi kommer att lämna ut dina personuppgifter om vi i god tro är skyldiga att offentliggöra den för att följa gällande lagar, stämning, en husrannsakan, en domstol eller reglerande ordning, eller annan lagstiftning.

5. Försäljning av företag

Vi förbehåller oss rätten att överföra information (inklusive dina personuppgifter) till tredje part i händelse av en försäljning, sammanslagning, likvidation, tvångsförvaltning eller överföring av alla eller väsentligen alla tillgångar som i vårt företag som den tredje parten går med på att följa villkoren i sekretessavtalet och förutsatt att den tredje parten endast använder dina personuppgifter för de ändamål som du angav den till oss.

Du kommer att meddelas i samband med sådan överföring, och du kommer att ges möjlighet att välja ifrån.

6. Säkerhet

Dina personuppgifter hålls på säkra servrar. Internet är sådan att vi inte kan garantera säkerheten av någon information du skickar till oss via Internet. Dataöverföring via Internet kan garanteras vara 100% säker. Men vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder (inklusive lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder) för att skydda din personliga uppgifter.

7. Uppdatering, verifiera och ta bort

Du kan informera oss om eventuella ändringar i dina personuppgifter, och i enlighet med våra skyldigheter enligt dataskyddslagar 1988 och 2002 kommer vi att uppdatera eller ta bort dina personuppgifter i enlighet med detta. För att ta reda vilka personuppgifter vi har om dig eller ha dina personuppgifter uppdaterade, ändras eller tas bort från vår databas, ring oss +353 59 9771200 eller e-post info@keenansystem.com.

8. Ändringar i sekretessavtal

Eventuella ändringar i detta Sekretessavtal kommer att publiceras på denna webbplats så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi visar det. Om vi beslutar att använda personuppgifter på ett sätt som väsentligt skiljer sig från den som anges i denna webbplats sekretesspolicy eller på annat sätt, meddelar vi dig när de samlades in, och vi kommer att meddela dig via e-post, och du kommer att ha ett val om huruvida vi använder din information på nya sätt.